April 19, 2024

Dupa zile de deliberare, stabilesti in cele din urma o destinatie pentru excursia in familie. Locatia si activitatile sunt sigur ca sunt distractive, dar asta e doar jumatate din poveste. Vrei sa ajungi la destinatie cu un zambet pe fata, dar orele sau chiar zilele in masina fac asta o provocare. Vehiculul pe care il conduci s-ar putea strica pe timpul calatoriei, asa ca te gandesti: poti sa inchiriezi o masina pentru o excursie prin tara? Raspunsul este – sigur ca poti. De fapt, de multe ori, inchirierea unei masini pentru o calatorie pe distante lungi poate fi mai buna decat folosirea propriei masini. Ia in considerare acesti factori importanti cand planifici o excursie in familie:

Inchirierea unei masini poate costa mai putin
Spre exemplu, inchirierea unei masini la pretul de 35 de euro plus taxe, pentru 10 zile, inseamna 350 de euro. Nu mai punem la calcul pretul combustibilului, pentru ca l-ai fi platit oricum pentru masina personala. Avand in vedere ca masina ta poate nu este in cele mai bune conditii, costul eventualelor reparatii ar putea fi mai mare decat pretul de inchiriere al unei masini pe care te poti baza. In plus, mai multi kilometri facuti cu masina ta, inseamna un pret mai mic atunci cand decizi sa o vinzi. Iar o vacanta prin tara inseamna foarte multi kilometri de parcurs.

Castigi spatiul necesar
Daca vrei sa ai mai mult spatiu la picioare atunci cand pleci la drum lung cu familia, verifica vehiculele din sectiunea SUV / Minivan / 4 × 4, pe care le poti gasi aici. Pe de alta parte, daca viitoarea calatorie inseamna o vacanta romantica pentru voi doi, o masina sport de exceptie, ar putea fi exact ceea ce ai nevoie.

Factor de distractie
Folosirea masinii familiale pentru o calatorie lunga, inseamna ca lipseste o oportunitate de aur pentru a inchiria ceva mai distractiv de condus. Vacantele inseamna distractie. Poate ar trebui sa te bucuri de un vehicul pe care iti doresti sa-l cumperi, dar nu iti poti permite. In plus, daca te gandesti sa cumperi o masina noua, o duba sau un SUV, inchirierea vehiculului pentru vacanta iti ofera ocazia de a te bucura de un test drive extins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *