December 7, 2023

Cauti un barbershop in Cluj? Alege unul, cu ajutorul aplicatiei Stailer

La femei este simplu să se programeze la un salon de infrumusetare atunci cand au nevoie de o schimbare de look sau doar de un refresh. Insa, la barbati lucrurile nu stau atat de simplu.

In primul rand, ca timpul reprezinta un obstacol major si, in al doilea rand, multi dintre ei prefera sa se aranjeze acasa sau sa apeleze la un prieten. Fie ca vorbim de un tuns sau de o aranjare a barbii, o programare la un salon poate fi foarte simpla, cu ajutorul aplicatiei Stailer.

Un barbershop oricand la dispozitia ta

Chiar daca domnii sunt uneori mai pretentiosi decat doamnele, exista solutii adecvate pentru ei daca ajung la salonul potrivit. De cele mai multe ori barba este cea care trebuie aranjata pentru un aspect ingrijit, dar si parul poate fi tuns pentru o schimbare de look reusita. Cauti un barbershop in Cluj? Este ușor de gasit cel care se potriveste cu nevoile oricarei persoane.

Mai ales intr-un oras mare se gasesc mai multe saloane specializate care ofera ambele tipuri de servicii, atat aranjarea barbii, cat si a parului. Programarea se face de obicei prin telefon dar, in cele mai multe cazuri sunt deja clienti programati. Si nu poti fi sigur daca acel barbershop ofera sau nu servicii de calitate, pentru ca nu cunosti pe nimeni care sa fi trecut pe acolo. Aplicatia Stailer rezolva toate aceste neajunsuri cu doar cateva click-uri.

Cum poti beneficia la maxim de aplicatia Stailer?

In primul rand, trebuie instalata iar, in al doilea rand, va fi minunat sa te poti programa la acel salon de care esti atras. In plus, tot aici se gasesc poze si recenzii ale clientilor si in felul acesta nu poti sa dai gres cu alegerea ta. Chiar daca ai un eveniment important si e nevoie de o improspatare a look-ului, nimeni nu va gresi cu aplicatia Stailer.

Cu siguranta va exista cel putin un salon disponibil pentru a prelua vizita ta urgenta. In functie si de forma fetei, dar si de pilozitatea faciala, specialistii de aici vor avea grija de barba ta. Servicii de aranjat, tuns, vopsit, aplicarea unui tratament pentru ten, de toate acestea te poti bucura in tihna unui barbershop. Plus socializare, tehnici noi și produse premium.

Servicii de calitate asigurate de saloane de renume

Nu doar in Cluj, dar si in alte orase din tara se poate beneficia de aplicatia Stailer. Astfel, saloanele se inscriu in aplicatie, iar clientii pot face programare online, indiferent de locul in care se afla. Recenzii, dar si poze reale pot face alegerea mai ușoară și cat mai apropiata de stilul persoanei respective.

In caz ca nu se poate ajunge in timp util, programarea se poate anula sau amana pe alta zi, tot din aplicatie. In felul acesta, fara scuze inutile, totul se rezolva rapid, in avantajul ambelor parti.

Toata lumea poate beneficia de aplicatia Stailer si de nepretuitul ei ajutor. Detalii suplimentare pe pagina oficiala Stailer.ro.

Contact: [email protected]