July 25, 2024

Circulaţia feroviară este perturbată duminică dimineaţa în staţia Dej Călători de pe raza SRCF Cluj, după ce un pantograf s-a rupt la introducerea pe trenul R 4303 (CFR Călători) a locomotivei.

„În intervalul 04:35 – 05:40, personalul de specialitate al SRCF Cluj a intervenit pentru remediere cu drezina pantograf, fiind necesară scoaterea totală de sub tensiune a staţiei CF Dej Călători. Menţionăm faptul că, în intervalul necesar remedierii, pe relaţia Dej Călători – Dej Triaj, trenurile au circulat dublate cu locomotivă Diesel, pusă la dispoziţie de CFR Călători. A fost afectată circulaţia a trei trenuri de călători, după cum urmează: R 4303 (cu pantograful locomotivei rupt) a înregistrat o întârziere de 48 minute; R 4372 a înregistrat o întârziere de 16 minute; R 4110 a înregistrat o întârziere de 27 minute”, se precizează într-un comunicat al CFR SA.

În prezent, în staţia CF Dej Călători, circulaţia trenurilor se realizează cu tracţiune electrică pe fir I Dej Triaj – Dej Călători şi pe liniile 1, 2 şi 3, urmând ca, în cel mai scurt timp, într-un interval liber de circulaţie să fie remediat definitiv deranjamentul şi să fie redeschise şi liniile 4, 5, 6 si fir II Dej Călători – Dej Triaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *