April 21, 2024

Municipalitatea turdeană și operatorul de salubritate Supercom fac eforturi de a promova un mediu curat și ecologic în oraș.

Mai multe rampe din Turda au fost salubrizate și ecologizate în ultimele zile de operatorul de salubritate Supercom. Este vorba rampele din următoarele zone: strada Alexandru Ioan Cuza, strada Livezilor, strada Baladei și strada General Dragalina.

De asemenea, operatorul de salubritate Supercom va prelua zilnic, conform unui program bine stabilit, deșeurile voluminoase din următoarele puncte de colectare: str. Baladei; str. Livezilor; str. Tineretului; str. Stadionului; str. General Dragalina; str. Lotus; str. Alexandru Ioan Cuza (în incinta târgului de animale).

Este important de reținut că deșeurile voluminoase de uz casnic și cele rezultate din construcții și demolări sunt preluate în mod GRATUIT, în limita a 100 kg/persoană/lună, restul urmând să fie facturat conform tarifelor practicate.

Pentru a asigura o bună organizare și o desfășurare eficientă a campaniilor de colectare a deșeurilor voluminoase, este esențial ca fiecare cetățean să respecte cu exactitate orarul stabilit și să transporte deșeurile în locațiile desemnate. Pentru informații suplimentare sau sesizări legate de serviciile companiei de salubritate Supercom, vă rugăm să contactați la adresa de email [email protected] sau telefonic la numărul 0784.011.325.

„Facem apel către spiritul civic al cetățenilor, îndemnându-i să păstreze curățenia în toate zonele publice ale orașului, prin depozitarea corectă a deșeurilor în containerele speciale”, a transmis Primăria Turda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *