July 23, 2024

Delgaz anunță finalizarea lucrărilor de cuplare la noua conductă de gaze naturale, cu o ultimă etapă de săpături programată pentru miercuri, 26 iunie 2024, în zona străzii Cetății 3, în apropierea magazinului Jysk din Florești. Săpăturile vor afecta o bandă de mers pe sensul spre strada Eroilor, iar circulația va fi dirijată pe o lungime de aproximativ 10 metri liniari.

În acest context, pentru realizarea unor lucrări specifice la rețeaua de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi din localitatea Florești, joi, 27 iunie, între orele 8:00-21:00.

Sunt afectate următoarele străzi: Stejarului, Cetatea Fetei, Carpați, Alexandru cel Mare, Fagului, Salcâmului, Eroilor, Porii și Cetății.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Regretăm disconfortul creat și le mulțumim clienților pentru înțelegere.

„Această etapă este ultima necesară înaintea trecerii pe noua magistrală și îndepărtarea vechilor țevi de rețea care urmează să fie scoase din exploatare.”, a transmis primarul din Florești, Bogdan Pivariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *