June 20, 2024

Începând de vineri și până duminică, Sala Polivalentă „Dan Constantin Irimiciuc” din Iași va fi gazda Turneului de promovare în Liga Florilor, la care participă cele mai bune 8 formații din cele trei serii ale Diviziei A.

Vineri, în prima zi a întrecerilor, vor avea loc sferturile de finală după următorul program: CSM Slatina – CSM Roman – ora 12, Activ Prahova Ploiești – CSM Unirea Slobozia – ora 14, CSM Iași 2020 – ”U” Cluj-Napoca – ora 16 și CSM Galați – CSM Deva – ora 18.

Înaintea plecării spre Iași, antrenorul echipei noastre Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro: „A fost un an foarte greu de gestionat prin prisma faptului că am avut un lot redus din punct de vedere numeric dar acest lucru nu ne-a stat în cale în cursa spre obiectiv: suntem între cele mai bune 8 echipe din Divizia A și asta pentru noi contează. Vom merge la Iași pentru același lucru pentru care merg toate echipele, vreau să prestăm un handbal frumos, de calitate și chiar dacă jucăm primul meci în compania gazdelor, sper să avem o evoluție cât mai bună și de ce nu, să ne adjudecăm victoria. Pentru noi, promovarea în primul eșalon ar fi încununarea perfectă a muncii de un an de zile. Suntem conștienți că acest lucru va fi foarte greu, dar vom merge acolo să ne vindem scump pielea.”

Dacă ”U” se va impune în meciul cu gazdele de la CSM Iași 2020, echipa noastră va juca sâmbătă în penultimul act cu învingătoarea partidei dintre Activ Prahova Ploiești și CSM Unirea Slobozia, urmând ca în cealaltă semifinală să evolueze câștigătoarele meciurilor CSM Slatina – CSM Roman și CSM Galați – CSM Deva.

Duminică este programată finala mică, între învinsele din semifinale și apoi finala mare între învingătoare. Echipele clasate pe locurile 1 și 2 la Turneul Final vor promova direct în Liga Națională în timp ce cele de pe locurile 3 și 4 vor susține jocuri de baraj cu locurile 11 și 12 din Liga Națională.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *