July 22, 2024

Cristi Manea, în vârstă de 26 de ani, a plecat de la CFR Cluj în această vară, după ce a devenit liber de contract, și a semnat un nou angajament cu Rapid București.

Fundașul dreapta român va fi jucătorul clubului din Giulești până în vara anului 2027. Conform Transfermarkt, cota de piață a lui Manea este de 2,5 milioane de euro.

”Bun venit, Cristi! În vârstă de 26 de ani, fundașul dreapta are un palmares bogat, cu cinci titluri de campion, o Cupă a României și două Supercupe ale României, având 25 de selecții la națională, pentru care a marcat de două ori.

”Rămas liber de contract în această vară, după despărțirea de CFR Cluj, Cristian Manea va îmbrăca tricoul alb-vișiniu al Rapidului pentru următoarele trei sezoane”, a fost mesajul postat de Rapid.

În sezonul precedent din SuperLiga, Manea a jucat 26 de meciuri și a marcat două goluri, contribuind la performanțele echipei sale.

”Sunt fericit să mă alătur acestui proiect minunat, în care cred. Este o onoare să îmbrac tricoul acestei echipe, pentru că de mic urmăresc galeria și suporterii Rapidului, și cred că sunt cei mai frumoși din țară.

”Abia aștept să joc acasă și să am în spate un zid vișiniu! Îmi doresc să câștigăm campionatul și să facem fericiți acești suporteri minunați!”, a spus Cristi Manea, după ce a ajuns la un acord cu Rapid.

Cristi Manea este al treilea transfer realizat de Rapid București în această vară. Înaintea lui, oficialii clubului din Giulești au reușit să-i aducă pe Jakub Hromada, în vârstă de 28 de ani, care a fost împrumutat în partea a doua a sezonului precedent și acum a fost transferat definitiv, și pe Luka Gojkovic, în vârstă de 24 de ani.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *