July 22, 2024

Călin Cozma, candidat la funcția de primar la Cluj-Napoca, a declarat într-o conferință de presă că formațiunea din care face parte nu va susține în deliberativul local clujean niciun proiect care nu este viabil pentru Cluj-Napoca.

El a precizat că, în opinia sa, proiectul de metrou nu este viabil pentru Cluj-Napoca și prin urmare AUR nu-l va susține pentru cî va aduce un deficit confortului clujeanului. El a precizat că aleșii locali AUR din Consiliul Local vor propune atât proiectele lansate în campania electorală cât și altele. „În continuare cred că Primăria Cluj-Napoca cheltuie mulți bani pentru administrare și va trebui să cerem o auditare pentru cheltuieli. Călin Cosma a subliniat însă că AUR va susține orice proiect care aduce beneficii clujeanului. „Fie că este opoziție, fie că este putere și propune un proiect viabil, argumentat îl vom susține. Nu suntem împotriva clujenilor, suntem acolo să luptăm pentru ei. Începem munca în Consiliul Local Cluj-Napoca din toamnă, trebuie să ne apucăm de lucru”, a spus Cozma, care va intra în deliberativul local de pe poziția nr. 1 pe lista AUR.

Liderii AUR Cluj au declarat după alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie că sunt mulțumiți de rezultate și au precizat că membrii partidului nu sunt oameni ai sistemului, nici ai serviciilor, pentru că dacă ar fi fost, rezultatele ar fi fost mai bune. 

Președintele AUR Cluj, Cristian Șipoș, care a candidat pentru Consiliul Județean Cluj, a afirmat, joi, că filiala și-a propus să obțină 40.000 de voturi la europarlamentare și a obținut 45.000 de voturi la nivel de județ, iar la județ 31.000 de voturi.

”Suntem mulțumiți de rezultate, dintr-un consilier local câți am avut în 2020, acum avem 94 la care se adaugă 4 consilieri județeni și un primar”, a spus Șipoș.

Deputatul Alin Coleșa a declarat la rândul său că membrii AUR nu sunt oamenii sistemului, ai serviciilor, pentru că dacă ar fi fost ”rezultatele ar fi fost mai bune”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *