May 18, 2024

Aproximativ 200.000 de țigări de contrabandă au fost confiscate în noaptea de luni spre marți în cadrul unei acțiuni a polițiștilor clujeni desfășurată pe autostrada A3, între Nădășelu-Câmpia Turzii.

Oamenii legii au oprit în jurul orei 01,30 o autoutilitară condusă de un bărbat, de 40 de ani, din județul Satu-Mare, despre care exista suspiciunea că ar transporta țigarete fără a avea aplicat timbru fiscal.

La controlul efectuat, polițiștii au constatat că acesta transporta 200.000 de țigarete, fără a avea aplicat timbru fiscal. Totodată, au fost ridicați 7.600 de lei, descoperiți asupra acestuia. Polițiștii au procedat la confiscarea întregii cantități de țigarete și a celor 7.600 de lei, în vederea continuării cercetărilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Vamal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *