May 18, 2024

Sâmbătă, 24 februarie, Cinema Victoria din Cluj-Napoca se pregătește să găzduiască o experiență cinematografică deosebită prin proiecția specială a filmului „Marinarul meu iubit, Marinarul meu drag”, sub regia talentată a lui Kirsi Vikman. Acest eveniment aduce în lumina reflectoarelor o poveste captivantă despre deschiderea inimii și conexiunile interumane într-o manieră profundă și tulburătoare.

Filmul aduce în prim-plan povestea lui Howard, un fost marinar care trăiește singur după ce soția sa a decedat. Viața lui se schimbă când fiica sa, Grace, îi aduce o îngrijitoare în persoana lui Annie. Howard, singuratic și încăpățânat, trebuie să depășească propriile sale rezerve și să își deschidă inima în fața unei străine. Acest gest simplu declanșează o serie de evenimente neașteptate care explorează

Filmul oferă o introspecție profundă în emoțiile și relațiile umane, abordând teme sensibile precum pierderea, iertarea și redescoperirea sinelui. Interpretarea memorabilă a lui James Cosmo a fost recunoscută prin nominalizarea sa la Premiile BAFTA (Scoția) pentru Cel mai bun actor. Participanții care vin împreună cu un membru al unei alte generații (părinți, bunici, vecini sau cunoscuți) beneficiază de un preț redus la bilete (#CinemaTogether), oferind oportunitatea de a împărtăși experiența vizionării filmului cu cei dragi. După proiecție, spectatorii sunt invitați să rămână pentru a discuta și a socializa într-un ambient relaxant și primitor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *