June 15, 2024

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat luni că îşi va lansa în luna iunie cartea „Un ostaş în slujba ţării”.

Cartea va apărea la Editura RAO, iar toate încasările vor fi donate către iniţiative caritabile, a precizat Ciucă.

„Paginile acestei cărţi sunt despre mine. Nu despre funcţiile pe care le-am ocupat, nu despre imaginea mea publică, nu sunt bilanţ şi nici program electoral. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic. Sunt despre viaţa mea, cea din spatele pupitrului, a microfonului sau a televizorului”, a scris Nicolae Ciucă, pe site-ul său.

Potrivit preşedintelui PNL, această carte apare în condiţiile în care s-a vorbit că nu ar fi din „filmul” politicii româneşti.

„De ce o carte despre Nicolae Ciucă? Pentru că s-a vorbit mult despre faptul că „nu sunt din filmul acesta” al politicii româneşti. Şi e adevărat. Nu sunt un om politic tipic. Şi veţi vedea în această colecţie de gânduri şi poveşti de viaţă care e crezul meu. Sunt un om cât se poate de simplu, cu credinţă şi frică de Dumnezeu. Îmi iubesc ţara şi nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaş în slujba României, e să îmi apăr patria. Şi asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată şi cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla şi oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim”, a explicat liderul PNL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *