July 22, 2024

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean DJ 103M (DN 1) – Rediu – Aiton – DJ 103G lucrări de întreținere curentă și periodică, informează reprezentanții Consiliului Județean Cluj într-un comunicat de presă. 

Citând aceleași surse, lucrările au drept principal scop asigurarea unei circulații rutiere normale, în condiții de deplină siguranță, și vizează un sector de drum în lungime de peste 8 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 8+230.

Referindu-se la aceste lucrări, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj afirmă că rolul acestora „este de a asigura locuitorilor din zonă un acces rapid şi în condiţii de siguranţă către drumul național DN 1, pe direcția Vâlcele, sau către Centura ocolitoare și municipiul Cluj-Napoca, pe direcția Aiton – Gheorgheni, pe drumul județean DJ 103G.”

Potrivit acelorași surse, în această etapă se execută operațiuni constând în întreținerea părții carosabile prin tratarea burdușirilor și a tasărilor. De asemenea, urmează a fi derulate lucrări de plombare a gropilor cu îmbrăcăminți asfaltice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *