June 16, 2024

Dan Petrescu a ajuns la un acord privind semnarea angajamentului cu CFR Cluj, începând cu data de 1 mai. Antrenorul a anunțat că va analiza prestația jucătorilor din actualul lot și va decide în zilele ce urmează cine rămâne și cine continuă la gruparea din Gruia.

”Mă simt excelent! Îmi pare foarte bine că m-am reîntors. Tot timpul m-am simțit foarte bine aici. Cât timp am fost plecat am zis mereu că sigur mă voi întoarce, și sper să facem din nou treabă cu echipa. Mi-a fost dor de toată lumea, de club, de echipă, de oraș, de toată lumea, de prietenii mei de aici, de suporteri, de toți!

Un an de zile n-am vorbit cu presa din România, mie nu-mi place să vorbesc, mie-mi place să fac. E clar că sunt mulți acum care or să vorbească acum la reîntoarcerea mea. Toată lumea știe de ce m-am reîntors, și toată lumea cred că știe asta: avem un obiectiv foarte clar, de a câștiga campionatul!

În momentul de față trebuie să ne gândim la meciurile care au rămas, abia apoi să facem planul pentru sezonul următor. Sunt trei echipe acum care se bat pentru locurile 2 și 3. Una din ele este CFR, care trebuie să lupte până la final.

În opinia mea, cei care au fost aici au făcut treabă foarte bună. Au fost multe schimbări și, ținând cont de acestea , rezultatele au fost pe măsură. Sper să pot să ajut acum, cu experiența mea. Vă dați seama că n-am cum să schimb multe acum, sau să fac miracole, dar îmi doresc să joace cu același spirit fantastic de echipă ca la ultimele două meciuri, pe care le-au și câștigat.

Una e să vezi echipa când o antrenezi și stai cu jucătorii toată ziua, una e când o vezi doar la televizor. Acum, o să vorbesc și eu cu Dican și Ovidiu (Hoban, n.red), apoi o să-i văd și eu zilele următoare pe jucători la antrenament, să-mi fac o idee mai clară. În opinia mea, toți jucătorii trebuie să știe că nu au postul asigurat, dar în același timp, cei care își încetează contractele, să nu creadă că nu mă gândesc să continue, dacă dovedesc că vor să joace la CFR Cluj. Asta este foarte important, jucătorii să-mi demoonstreze în aceste trei jocuri, că vor, într-adevăr, să rămână la CFR!

Ămi doresc ca suporterii să fie mereu alături de echipă, cum au fost și până acuma. Am văzut că la fiecare meci au fost alături de ea, au ajutat-o, și sper din tot sufletul să-i facem fericiți la final de sezon”, a spus Dan Petrescu, la revenirea la echipa cu care a cucerit ultimele patru titluri de campioană a României.

CFR Cluj joacă, duminică, în Gruia, cu Rapid București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *