July 20, 2024

Elevii de liceu din Cluj-Napoca și alte șase orașe ale țării sunt invitați să se înscrie la o nouă ediție a programului Leaders Explore pentru Elevi organizat de Fundația Leaders. „Proiectul reprezintă o experiență de autocunoaștere și leadership personal care le oferă participanților șansa să își descopere și să își dezvolte potențialul, să experimenteze lucrul în echipă și abilitățile de leadership și să își identifice drumul în carieră potrivit cu personalitatea și abilitățile lor.”, transmit organizatorii într-un comunicat de presă.

În total, peste 200 de elevi de liceu sunt așteptați să participe la edițiile Leaders Explore pentru Elevi de anul acesta. Leaders Explore pentru Elevi se desfășoară în perioada iunie – octombrie 2024, în București, Ploiești, Constanța, Slatina, Bârlad, Sibiu și Cluj-Napoca, iar participarea elevilor este gratuită. Pentru a se înscrie, tinerii trebuie să completeze formularul disponbil pe www.leaders.ro/elevi.

În Cluj-Napoca perioada de desfășurare a programului este între 15 iulie – 20 octombrie 2024, iar termenul pentru înscriere este până în data de 3 iulie 2024.

Programul Leaders Explore pentru Elevi este construit în jurul a nouă zile de activitate, la care se adaugă provocări individuale și de echipă, toate acestea pentru a construi o experiență transformațională. Până în prezent, peste 3400 de elevi de liceu din toată țara au absolvit programul Leaders Explore.”, informează organizatorii. (T.S.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *