April 21, 2024

Toate formațiunile care constituie Alianța Dreapta Unită îl vor susține pe deputatul Viorel Băltărețu la alegerile pentru funcția de primar la Cluj-Napoca. Prin urmare, candidatul independent Sabin Sărmaș rămâne fără susținerea Organizației județene a Partidului Forța Dreptei.

USR a anunțat că, joi, la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca va avea loc evenimentul reginal pentru Transilvania de lansare a candidaților Alianței Dreapta Unită la alegerile europarlamentare, în prezența liderilor naționali ai Alianței: Cătălin Drulă(USR), Eugen Tomac(PMP) și Ludovic Orban (Forța Dreptei). În cadrul aceluiași eveniment va avea loc și lansarea candidaturilor pentru alegerile locale din județul Cluj.

Lista candidaților Alianței Dreapta Unită pentru alegerile din 9 iunie: Adrian Oros (FD) – candidat la Președinția Consiliului Județean Cluj; Viorel Băltărețu (USR) – candidat la Primăria Cluj-Napoca. Pentru principalele primării din județ sunt susținuți: Ciprian Rigman pentru Turda, Alina Meșter pentru Dej, Ioan Bakoș pentru Câmpia Turzii, Carol Szasz pentru Gherla, Anca Marcu pentru Cojocna, Csaba Kudor pentru Huedin.

La începutul lunii martie, Organizația Cluj a Partidului Forța Dreptei a anunțat că îl va susține pe deputatul Sabin Sărmaș în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca.

 

Candidatul Forța Dreptei pentru municipiul Câmpia Turzii este Eugen Zamblău iar pentru primăria municipiului Cluj Napoca, vom susține candidatul independent Sabin Sarmaș”, a anunțat atunci organizația clujeană a Forței Dreptei.

 

Între timp s-au purtat mai multe negocieri la nivelul celor trei formațiuni politice care formează Alianța Dreapta Unită și s-a decis ca toate aceste formațiuni să-l susțină pe Viorel Băltărețu. Așadar, Sabina Sărmaș se va bucura doar de susținerea Partidului Alternativa Dreaptă, condus de clujeanca Adela Mârza.

 

Sabin Sărmaș urmează să-și anunțe candidatura sâmbătă în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Cinematograful Florin Piersic. „M-am uitat pe net și am descoperit că pe 6 aprilie este Ziua internațională a bătutului cu perne, Ziua internațională a planificării epitafului de pe mormântul tău și Ziua internațională a mersului pe cărbuni încinși.

Deci nu există o zi mai bună pentru lansarea candidaturii mele la primăria Clujului care să-mi întrunească toate calitățile: luptător gingaș, antreprenor, vizionar și gata să calce în foc pentru atingerea obiectivelor propuse.

Vă aștept deci pe 6 aprilie să scriem istorie. Și să dăm Restart Clujului”, a transmis Sabin Sărmaș.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *