May 21, 2024

Prezent la Florești unde a luat parte la o dezbatere pe tema alegerilor, liderul AUR George Simion a declarat legat de discuțiile privind candidatura sa la funcția de președinte al României că a învățat că fiecare bătălie se câștigă în parte și după „bătălia din 9 iunie” se va concentra pe cealaltă.

„A apărut în ultimele zile această idee de lansare a candidaturii mele la alegerire prezidențiale. Am învățat că fiecare bătălie se câștigă în parte și după aceea că ne concentrăm la cealaltă. Avem oastea cu care vom câștiga bătălia din 9 iunie și care apără România pentru că slugile acestea care ar fi trebui să apere Români în Parlamentul European care nu au făcut-o și au votat la comandă pentru Educație LGBT și pentru migranți și pentru poziții antiromânești. Cred că avem eurodeputații polonezi au votat mai mult pentru interesele României decât au făcut-o reprezentanții români”, a spus liderul AUR.

George Simion a ținut în acest context să explice că formațiunea pe care o conduce nu este antieuropeană.

„Nu suntem nicidecum antieuropeni, suntem cât se poate de democrați, poate ultimii oameni care apără democrația și spun NU”, a spus liderul AUR.

El a arătat că membrii AUR au primit eticheta de extremiști pentru că spun NU migranților, culturii LGBT și uniformizării culturale.

„De ce suntem numiți extremiști? Pentru că spunem NU ca ai noștri copii să spună la opt ani că doresc să facă operații de sex. Părea o nebunie așa ceva în urmă cu 10-15 ani. Recent, Grecia o țară creștină unde Biserica Ortodoxă are o forță importantă în societate a legalizat în parlament adopțiile de copii pentru cuplurile LGBT. Noi spunem NU la așa ceva. De ce suntem noi extremiști? Pentru că noi spunem nu migranților. Vin aici după ce m-am întâlnit cu Mateo Salvini, președintele unui partid suveranist din Italia și după ce m-am văzut cu prietenii republicani la Timișoara. Ieri, Parlamentul European a adoptat o rezoluție prin care România și celelalte state Europene să primească migranți și să le ofere facilități. Partidul AUR și alte partide din Europa spun NU acestor impuneri. Dacă îndrăznești să spui nu ești extremist pentru că aceasta este linia Comisiei Europene unde dictează Ursula Von der Leyen. Uniunea Europeană trebuie să rămână un spațiu comun economic. UE nu a fost gândită așa de părinții fondatori. Iar chestiunile acestea ideologice de la genul copiilor noștri-voi fi tată și mă interesează foarte mult subiectul acesta, și nu vrem un astfel de viitor pentru copiii noștri. Nu vrem educație LGBT și nu vrem ca statul să se implice în formarea și modelarea sexuală a copiilor noștri. Acest lucru ține de familie iar noi vedem familia ca parte a societății și formată dintre un bărbat și o femeie. Nu e rolul Comisiei Europene să impună migranți, educație LGBT și o uniformizare culturală”, a afirmat George Simion.

La dezbaterea de la Florești au luat parte printre alții Claudiu Târziu, eurodeputatul Cristian Terheș, avocatul Gheorghe Piperea și profesorul Avram Fițiu.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *