April 21, 2024

După demisia lui Adrian Mutu de pe banca tehnică a echipei CFR 1907, la scurt timp clubul din Gruia primește încă o lovitură. Cristi Balaj a anunțat miercuri seara că renunță la funcția de președinte al Clubului CFR, invocând nevoia de pauză.

„Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des. Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie. În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a anunțat fostul arbitru.

Criza de la clubul CFR a fost generată de înfrângerea cu 0-4 pe care au suferit-o feroviarii în sferturile de finală ale Cupei României în fața celor de la Corvinul Hunedoara.

Eliminarea din această competiție a creat un adevărat șoc în cadrul clubului CFR, ducând la demisia lui Adrian Mutu iar apoi a președintelui Cristian Balaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *