May 23, 2024

Liderii organizaţiei PNL din Republica Moldova sunt decişi să obţină, la alegerile din acest an, rezultate la fel de bune ca la ultimele trei rânduri de scrutinuri electorale, când au ieşit pe primul loc, a declarat, sâmbătă, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

El a arătat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că filiala PNL din Republica Moldova are un rol important în cadrul organizaţiei liberale din diaspora, având în rândurile sale mulţi aleşi din administraţia locală.

 

„Am discutat cu primarii din Republica Moldova, membri în organizaţia PNL-Diaspora, despre situaţia politică din cele două ţări şi strategia partidului pentru alegerile din acest an. Colegii noştri de peste Prut sunt mândri de rezultatele pe care le-au obţinut la ultimele trei rânduri de alegeri din diaspora, când PNL a ieşit pe primul loc. M-am bucurat să aflu că sunt decişi să obţină un rezultat la fel de bun şi în 2024. În rândul organizaţiei noastre din diaspora, filiala PNL din Republica Moldova are un rol important, având în rândurile sale mulţi aleşi din administraţia locală. Pentru primarii pro-europeni de peste Prut, PNL este alegerea naturală, partidul nostru fiind cel mai mare susţinător al drumului Republicii Moldova către aderarea la UE”, a afirmat Nicolae Ciucă în postarea sa.

Totodată, acesta a spus că i-a asigurat pe preşedintele PNL Diaspora-Republica Moldova, Adrian Dupu, şi pe echipa acestuia, de tot sprijinul său.

„Le-am mulţumit liberalilor de aici pentru eforturile pe care le-au depus până acum şi pentru planurile lor ambiţioase pentru anul electoral 2024. I-am asigurat pe preşedintele PNL Diaspora-Republica Moldova, Adrian Dupu, şi pe echipa sa de tot sprijinul meu”, a arătat liderul PNL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *