May 21, 2024

Noul subprefect al județului Cluj a depus, marți, jurământul în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la sediul Prefecturii. Florentin Burz a fost numit în funcție prin hotărâre de guvern la propunerea PSD Cluj. El spune a dat asigurări că va întreține un dialog permanent cu autoritățile locale, reprezentanții presei, partenerii de dialog social, și cu cei din mediul privat.

”Stimată doamna prefect, stimate domnule subprefect, distinși reprezentanți ai media, dragi colegi,onorata asistență, În primul rând aș dori să mulțumesc pentru încrederea acordată d-lui președinte Vasile Dîncu, d-lui secretar executiv Alexandru Cordoș, d-lui subprefect Răzvan Ciortea și tuturor colegilor din organizația Partidului Social Democrat Cluj.

Vreau să vă spun că primesc cu modestie și onoare însărcinarea de a fi următorul subprefect al județului Cluj.

Odată cu numirea mea în funcția de subprefect al județului Cluj sunt convins că mi-am asumat o mare responsabilitate, în primul rând pentru cetățenii acestui județ. Consider că nu sunt doar reprezentantul Guvernului în teritoriu, ci și reprezentantul cetățenilor județului Cluj în ceea ce privește relația cu Guvernul (…) Îmi asum în totalitate responsabilitatea funcției și voi susține toate măsurile care vor duce la o dezvoltare a județului, printr-un dialog permanent cu autoritățile locale, reprezentanții presei, partenerii de dialog social, și cu cei din mediul privat.

Vă mulțumesc!”, a transmis Florentin Burz. Postul de subprefect la Cluj a rămas vacant după demisia lui Răzvan Ciortea. Social democratul a apelat la acest demers pentru a candida la funcția de primar la Turda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *