April 21, 2024

Oncos-76. Nu este vorba despre vârstă, deoarece Grupul ONCOS are numai 33 de ani de când trimite pentru consumul zilnic carne de pui crescuți în fermele proprii și un mare sortiment de produse de panificație și patiserie, ci această cifră reprezintă numărul magazinelor deschise de brandul clujean în municipiul Cluj – Napoca, în județul Cluj și în județele limitrofe din Transilvania.

În aceste magazine dichisite și aprovizionate cu produse indigene se oferă consumatorilor piept de pui dezosat, aripioare, pulpe dezosate și întregi, ficăței de pui, pui întregi din cei șapte milioane de pui crescuți în fiecare an în cele cinci ferme ale grupului.

De la începutul acestei luni, pe strada Donath, la numărul 78, în cartierul Grigorescu, a fost amenajat, igienizat, dotat cu instalații frigorifice, vitrine și tot mobilierul comercial, al 76 – lea magazin de proximitate, care, spune conducerea societății, vrea să fie mai aproape de clienți cu produse românești realizate în fermele transilvane și în societăți ale procesatorilor din această zonă a țării.

Bunăoară, aici se poate cumpăra zilnic carne de pui produsă cu furaje românești, carne neîngălbenită cu coloranți, apoi 15 sortimente de pâine pe vatră cu maia și fără amelioratori, carne de porc tot din fermele românilor, produse lactate, mezeluri proaspete și afumate în tradiția noastră, produse de patiserie făcute manual, cozonac de Sibiu, legume, fructe vrac și preambalate, ca să dăm doar câteva exemple.

Și acest nou magazin promovează produsele realizate de fermierii noștri, iar pe lângă calitatea incontestabilă, controlată încă de la producător, are și dorita prospețime deoarece drumul de la producător la magazin este scurt, nu de zile și săptămâni al celor care vin din Europa sau alte continente. Și în toate magazinele ONCOS, în ajunul marilor sărbători, o bună parte din produsele de carne de pui și panificație își coboară prețurile pentru coșul celor cu pensii și venituri încă mici.

Dumitru VATAU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *