May 23, 2024

U Cluj și Hermannstadt se reîntâlnesc duminică, în SuperLigă, după meciul din sferturile Cuăei României, desfășurat pe Cluj Arena. Antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, spune că echipa sa nu trebuie să intre deloc relaxată în meciul de duminică, mai ales că, până în prezent, nu a fost îndeplinit niciun obiectiv stabilit pentru acest sezon.

”Este clar că pentru mine cel mai important este să-i reîncarc din nou pe jucători, să-i refac, să-i fac să-și găsească motovația pentru a aborda acest joc la victorie, cu spirit care să te ajute foarte mult în momentele grele, să tragi de tine. Și să înțelegi că până în momentul de față noi nu ne-am îndeplinit niciun obiectiv. N-avem de ce să fim relaxați, nu avem niciun motiv să fim prea încrezuți. Trebuie să fim la fel de modești, de umili, și să muncim foarte mult. N-avem voie să ne relaxăm pentru că salvarea de la retrogradare nu este încă un obiectiv îndeplinit.

Vom întâlni un adversar care va avea o motivație în plus, au dorință mare de a-și lua o revanșă în fața noastră și să câștige. Sunt multe jocuri în care ei n-au reușit să ne bată, e clar că mizează foarte mult pe orgoliu, pe ambiție. Am văzut și declarația lui Măldărășanu după joc, e clar că au fost foare, foarte afectați și își doresc să răzbune acest rezultat”, a spus, vineri, Ioan Ovidiu Sabău, la conferința de presă de dinaintea partidei cu Hermannstadt.

Nistor: ”E important să nu pierdem”

”Cred că va fi, cu siguranță, un meci mult mai deschis decât cel din Cupă, și sperăm să repetăm istoria meciului de anul trecut, să câștigăm din nou acolo. Cele două echipe se cunosc foarte bine, sper să n-avem surprize la acest meci. În fotbal se pot întâmpla multe surprize, dar eu cred că suntem destul de maturi și de capacitați pentru acest meci.

E foarte important acest meci pentru noi, echipele sunt foarte apropiate în clasament, și sperăm să nu avem parte de o surpriză. Din punctul meu de vedere, e important să nu pierdem, un punct sau trei sunt binevenite.

E un stadion bun pentru noi acolo, din păcate anul trecut nu am câștigat Cupa, sperăm acum să fim din nou acolo în finală și de această dată să o și câștigăm”, a spus și Dan Nistor.

Înaintea acestei partide, U Cluj este pe prima poziție în play-out, cu 25 de punct, în timp ce sibienii sunt pe locul 4, cu 23 de puncte. meciul se va desfășura duminică, de la ora 14.30.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *