May 18, 2024

Patronul echipei din Gruia nu se uită la bani când vine vorba de câștigarea unui nou titlu de campioană a României. Luni, Nelu Varga a făcut publică prima pe care vrea să o dea echipei dacă aceasta va cuceri un nou titlu în SuperLigă. Este vorba de nu mai puțin un milion de euro, bani care pot intra în conturile jucătorilor și a staff-ului tehnic la finalul play-off-ului!

„Ne batem la titlu. O spun clar și răspicat Am încredere în echipa mea, am încredere în fotbaliștii mei, am încredere în Adrian Mutu. Suntem o formație puternică, echilibrată pe absolut toate compartimentele, cu jucători de mare, mare, mare valoare.

Și avem un antrenor care va dovedi că are valoare, că se pricepe la fotbal și că simte ca nimeni altul jocul. Sunt convins că ne va aduce rezultatele scontate.

Chiar dacă în acest moment se vorbește mai puțin de CFR, eu vă spun că ne vom bate la titlu până în ultima etapă. Suntem o echipă foarte puternică și vom avea o cu totul altă față în play-off, unde meciurile se vor juca cu inima. Urmează 10 finale, iar CFR le va juca pe toate ca și cum ar fi ultimul meci.

Dacă băieții iau titlul, îi anunț public că prima este una record. Le voi da lor și staff-ului să împartă un milion de euro! Aceasta este prima pe care jucătorii și toți cei care trudesc la echipă o vor împărți în cazul în care luăm titlul de campioană.

Eu sunt ferm convins că pot să-mi ia banii. Îi dau cu cea mai mare plăcere și am mare încredere că avem forța necesară să câștigăm din nou titlul de campioană a României”, a spus Nelu Varga, potrivit Fanatik.

În prima etapă a play-off-ului, CFR Cluj va juca, în Gruia, cu Universitatea Craiova, echipă care a terminat pe locul 4 sezonul regulat din SuperLigă. Meciul se va juca sâmbătă, 16 martie, de la ora 20.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *