May 21, 2024

Nu intru prea des în marile unități deținute de Profi, însă ghinionul sau ochiul de reporter m-au pus pe gânduri când am găsit pe rafturi produse depreciate și prețuri diferite percepute la casierie față de cele afișate la raft.
Cu prețurile am rezolvat ușor neînțelegerea și la Profi Gilău și la Profi Mărăști, cel din vecinătatea Consiliului Județean, însă cu putregaiul din lăzile cu fructe încă sunt probleme pe care responsabili acestui supermarket trebuie să le trateze cu toată responsabilitatea.
Bunăoară, am intrat să-mi iau mandarine și am găsit, într-o singură lădiță, șase mandarine stricate, pline de mucegai, așa cum bine se vede în imaginea de față.
Prezentând ,, eșantioanele’’ unei tinere aflate în tura de serviciu și ascultând-o cu toată atenția mi-a pieri pofta și de dialog și de…mandarine.
,, Ce vrei, domnule, îmi răspunde tânăra tunsă la zero până la vârful capului, nu vezi că ai destule lăzi de unde să alegi’’?. Desigur, i-am replicat că nu am venit să sortez putregaiul din magazin, ci să cumpăr produse sănătoase. Mă gândeam și atunci și acum ce caută asemenea elemente nepregătite profesional să lucreze într-un asemenea supermarket, unde și în această săptămână am găsit câteva legături de ceapă verde ce trebuiau aruncate la gunoi, iar în pungile cu lămâi, nu sunt rare cazurile când găsești câte una cu semne de putregai. Ce să poți spune: așa oameni, așa produse!?
Dumitru Vatău

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *