June 24, 2024

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj continuă investițiile în modernizare a secțiilor și a sălilor de tratament. Cel mai recent demers în beneficiul pacienților SCJU Cluj a vizat renovarea și dotarea cu echipamente performante a Sălii de tratament din Secția Clinică ORL.

Proiectul de modernizare a fost pus în practică de medicii rezidenți Traian Mihai, Maximilian Dindelegan și Horvath Levente, cu sprijinul prof.univ dr. Magdalena Chirilă și prof. univ. dr. Alma Maniu. „Datorită acestei investiții, pacienții internați vor beneficia de investigații și tratamente pe secție, fără a fi necesară deplasarea lor în ambulator”, a anunțat Spitalul Județean de Urgență Cluj.

Modernizarea a constat în renovarea de către spital a spațiului destinat sălii de tratament și dotarea cu aparatură medicală și echipamente. Dintre aparatele și echipamentele de ultimă generație achiziționate, amintim un sistem de endoscopie all-in-one, un laringoscop HD, scaune de recoltare și pentru personalul medical, trolii pentru depozitarea medicamentelor. Suportul financiar de aproximativ 60.000 lei pentru achiziția aparaturii a fost asigurat de Betfair Romania Development.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *