April 12, 2024

Consilierul local de la Ciurila, Sergiu Sotelecan susține că nu a intrat în tabăra AUR, anunțând că ia în calcul să se retragă din politică.

Organizația Cluj a AUR a anunțat prin liderul său Cristian Șipoș că în ultimele zile mai mulți aleși locali au trecut în tabăra AUR și se așteaptă ca în perioada următoare și alți aleși să se reunească sub umbrela acestei organizații. Printre cei despre care s-a spus că a intrat în rândurile membrilor AUR se numără și Sergiu Sotelecan, consilier local ales pe listele PSD la Ciurila.

Sotelecan neagă că ar fi făcu pasul spre AUR, spunând că doar a participat la o acțiune a partidului pentru a susține financiar caravana medicală organizată de această formațiune politică.

„Eu , într-adevăr fiind prezent la un eveniment caritabil, unde am și donat o sumă de bani pentru caravana medicală AUR, vreau să vă spun că nu am semnat nici o adeziune cu partidul AUR și îmi asum acest lucru”, a spus Sergiu Sotelecan, precizând că prioritatea sa este să-și ducă mandatul de consilier local până la capăt după care ia în calcul să se retragă din politică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *