May 21, 2024

Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca vă invită să vă alăturați unei călătorii pline de farmec și învățăminte cu spectacolul „Povestea celor trei veverițe”, adaptare după lucrarea originală a Virginiei Waters, pusă în scenă de talentata regizoare Dana Bonțidean. Evenimentul va avea loc duminică, 31 martie, la orele 11 și 12:30, precum și marți, 2 aprilie, de la ora 17.

Cu un scenariu antrenant și plin de umor, „Povestea celor trei veverițe” își propune să ofere publicului o experiență captivantă și educativă. Inspirat din volumul de „Povești raționale pentru copii” al Virginiei Waters, spectacolul explorează ideea că orice problemă, oricât de complicată, are o soluție, iar aceasta este de cele mai multe ori una „rațională”. O poveste care rezonează cu toți cei care se confruntă cu provocări și căută soluții în lumea lor.

Distribuția este alcătuită din actori talentați: Ramona Atănăsoaie, Călin Mureșan, Robert Trifan și Adina Ungur, iar figurația este asigurată de Cosmin Cîrlea. Interpretarea audio este realizată de Dana Bonțidean și Ionuț Constantinescu. Sub îndrumarea regizoarei Dana Bonțidean, această echipă promite să ducă publicul într-o călătorie plină de surprize și emoții.

Scenografia și pictura spectacolului sunt realizate de Elena Ilaș, sculptura de Florin Marin, ilustrația muzicală de Attila Nagy, iar light designul de Călin Negrea. Regia tehnică este asigurată de Mihai Pamfiloiu. Cu o durată de aproximativ 45 de minute, spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

Biletele pot fi achiziționate atât online, prin intermediul platformei TomTix, cât și de la casieria din foaierul teatrului, înaintea începerii spectacolului. Prețurile biletelor variază în funcție de ziua și ora spectacolului. Astfel, intrarea la spectacolele prezentate în zilele de sâmbătă și duminică costă 48 de lei pentru adulți, 24 de lei pentru pensionari și 12 lei pentru preșcolari, elevi și studenți. În timp ce spectacolele jucate în zilele de luni până vineri au un tarif redus, de 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru copii, elevi și studenți.

Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, înființat în 1950 și subordonat Consiliului Județean Cluj, este o instituție cu un palmares impresionant de peste 300 de premiere, atât la secția română, cât și la cea maghiară. Repertoriul actual al teatrului cuprinde aproximativ 25 de titluri de spectacole pentru copii, iar instituția găzduiește și evenimente culturale importante precum Festivalul Internațional „Puck” și Festivalul Stradal „WonderPuck”, adresate întregii familii. Spectatorii sunt rugați să ajungă cu 15 minute înainte de ora de începere a spectacolului pentru a se asigura că vor putea intra la timp și a se bucura pe deplin de experiența teatrală oferită de Teatrul „Puck”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *