May 21, 2024

În perioada 8-14 aprilie 2024, are loc un schimb de experiență dintre studenții Facultății de Istorie și Filosofie din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și cei ai Facultății de Istorie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași.

Astfel, studenții Facultății de Istorie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași se află în vizită la colegii lor clujeni. Gazdele își dau silința ca experiența de la Cluj să fie una memorabilă. „Având ca principal scop crearea de legături între studenții diferitelor centre universitare din țară, ne propunem să le oferim musafirilor noștri șase zile memorabile. Pregătim jocuri, activități, seri de quizz și plimbări lungi prin oraș, dar, bineînțeles că pentru a experimenta întru totul viața de student la Cluj, le vom oferi și ocazia de a participa la cursurile noastre.”, au transmis studenții clujeni.

În așteptarea musafirilor ieșeni, studenții clujeni au precizat că sunt pregătiți să le ofere o săptămână de neuitat. „Îi așteptăm cu mare mare drag pe colegii noștri și suntem pregătiți să le oferim o săptămână de neuitat.”, au postat clujenii pe pagina de socializare a facultății.

sursă foto: pagina socializare a Facultății de Istorie și Filosofie Cluj-Napoca

T.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *