February 28, 2024

USR Cluj și-a prezentat, vineri, candidatul pentru alegerile din acest an la Primăria Florești. Flaviu Udrea are 35 de ani, provine din mediul antreprenorial din zona IT și deține în prezent calitatea de consilier local în cea mai mare comună din România. El spune că intră în cursa pentru funcția de primar pentru că Floreștiul se află într-un punct de cotitură iar dacă nu se rezolvă marile probleme, haosul urbanistic și traficul, comuna riscă să devină de nelocuit.

„Am ales Floreștiul să fie acasă pentru că aici mi-am întemeiat familia, și aici mi-am construit o carieră. Experiența mea de 15 ani în management în companii private și cu acționariat străin m-au făcut să înțeleg nevoile comunității noastre. Sunt precum alți zeci de mii de floreșteni care stau cu orele în trafic, dar care în loc să se enerveze caută soluții. Ce bine ar fi dacă am avea un drum de legătură, o centură, sau un pasaj pentru pietoni. Proiectul meu pentru Florești nu este o dorință personală ci adună aspirațiile și nemulțumirile tuturor celor care își doresc mai mult și sunt nemulțumiți de actuala administrație. Candidez și pentru că actualul primar nu dă semne că ar înțelege marile provocări”, a spus Flaviu Udrea.

El a spus că fără rezolvarea problemelor legate de transport și fără reconfigurarea urbană a comunei oamenii vor pleca. Flaviu Udrea a precizat că deși comuna este una dintre cele mai bogate din România, prosperitatea nu se vede în serviciile publice.

 

La rândul său, liderul USD Cluj, deputatul Oana Murariu spune că Flaviu Udrea poate face schimbarea de care are nevoie comuna. „Când l-am cunoscut pe Flaviu, în 2018, eram amândoi proaspăt intrați în politică, m-am prezentat și răspunsul a fost: Eu sunt Flaviu Udrea și eu voi fi primarul Floreștiului.

În Florești sunt foarte mulți întreprinzători care au nevoie de o bună administrare a localității lor, au nevoie de servicii. Este cea mai mare comună din România dar acolo este și cel mai mare haos urbanistic. Este nevoie de altceva. Flaviu poate face schimbarea de care Floreștiul are nevoie”, a spus Murariu.

C.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *