June 24, 2024

Echipa de fotbal Universitatea Cluj l-a transferat pe fundaşul central brazilian Thalisson Kelven (25 de ani), cu 99 de prezenţe în primele două ligi din ţara sa, a anunţat clubul, vineri, pe site-ul său oficial.

Thalisson Kelven da Silva a fost crescut de Coritiba, echipă pentru care a şi debutat în prima ligă din Brazilia, la vârsta de 19 ani. În total a strâns 29 de meciuri în Brasileirao pentru Coritiba şi Juventude.

În următoarele sezoane, Thalisson Kelven a evoluat sub formă de împrumut pentru formaţii din al doilea eşalon, precum Guarani, Clube de Regatas Brasil sau Inter Limeira. Evoluţiile bune în tricoul celor de la Esporte Clube Vitoria i-au oferit şansa unui transfer la Juventude, mutare ce a consemnat revenirea pe prima scenă a fotbalului din Brazilia. În tricoul celor de la Juventude, acesta a fost integralist în 18 meciuri în ediţia 2022 din Brasileiro.

Înainte de a semna cu ”U”, Kelven a avut parte de un an foarte bun în tricoul formaţiei Mirassol. A bifat 27 de prezenţe în Serie B, dintre care 22 ca integralist. De asemenea, a marcat 3 goluri şi a oferit o pasă decisivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *