April 12, 2024

Programul Mindcraft Academy revine la Cluj în perioada 23-24 martie a.c. cu evenimentul Works Lounge Cluj, pentru două zile de ateliere pe teme precum Antreprenor sau angajat – cum e mai ușor sau mai bine pe termen lung?, Cum să folosești tehnologia ca tool de învățare (și) dezvoltare în carieră? GRWM pentru joburile viitorului, învățare activă și problem-solving, It’s giving me: cum să faci alegeri potrivite cu banii tăi.

Mindcraft Academy este un program educațional dezvoltat în colaborare cu BRD și Școala de Valori, adresat studenților din Cluj-Napoca, Constanța și Iași în cadrul căruia tinerii învață cum să lucreze în echipă, să-și dezvolte abilitățile de comunicare și vin în contact cu cerințele actuale de pe piața muncii, prin intermediul dialogului cu profesioniști din diverse domenii de activitate – Finanțe – Bănci, Tehnologie, Mobilitate, Cultură, Agro-alimentar, Economie socială ș.a.

Întâlnirile vor avea loc la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, iar pentru a se înscrie pot accesa site-ul organizatorului, BRD, secțiunea responsabilitate – mindcraftacademy.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *