June 16, 2024

Jucu Arena din Jucu de Sus va găzdui, vineri, 31 mai, a doua ediție a evenimentului „Eroi prin ochi de copii”. Evenimentul va debuta la ora 10,30 și este organizat de Școala Gimnazială „George Barițiu”. În proiect sunt implicate instituții de prestigiu, precum Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ), Armata, Jandarmeria, Aeroclubul Român și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU). Fiecare instituție va pregăti activități și demonstrații interesante pentru copii, oferindu-le acestora ocazia să descopere și să învețe lucruri noi.

„Ne-am gândit și la părinți, iar din dorința de a le arăta aprecierea și recunoștința noastră, avem onoarea de a o avea alături pe doamna Mihaela Tatu, care va susține o discuție cu părinții. Este o ocazie minunată de a împărtăși experiențe și de a primi sfaturi valoroase într-un cadru prietenos și deschis.

Participarea este gratuită și deschisă tuturor, iar programul este conceput pentru a oferi o zi de neuitat atât copiilor, cât și părinților. Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună această zi plină de bucurie și voie bună!”, a transmis conducerea școlii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *