June 20, 2024

C─âpitanul Universit─â╚Ťii Cluj, Alexandru Chipciu, a alimentat specula╚Ťiile conform c─ârora va pleca de la U Cluj ├«n aceast─â var─â. ╚śansele ca el ╚Öi Dan Nistor, doi dintre cei mai importan╚Ťi juc─âtori, s─â se despart─â de club sunt tot mai mari. ├Äntr-un podcast la care a participat, juc─âtorul de 35 de ani a l─âsat s─â se ├«n╚Ťeleag─â c─â, ├«n cazul ├«n care ├«╚Öi va ├«ncheia mai devreme socotelile cu clubul,┬áFCSB ar putea fi echipa unde ├«╚Öi va continua cariera.┬áContractul s─âu expir─â la finalul sezonului viitor, astfel c─â va fi nevoie ╚Öi de un acord din partea clubului s─â r─âm├ón─â liber de contract ├«n aceast─â var─â.

ÔÇ×Am v─âzut ni╚Öte specula╚Ťii, c─â o s─â se fac─â cur─â╚Ťenie la U Cluj ╚Öi c─â vor ├«ncepe cu mine ╚Öi cu Nistor. M-au deranjat lucrurile acestea.

Echipa asta a fost ├«n ligile inferioare mul╚Ťi ani. Au revenit, au jucat finala Cupei anul trecut, au fost la un penalty distan╚Ť─â s─â o c├ó╚Ötigi. Anul acesta am fost la un meci distan╚Ť─â de play-off, iar am fost aproape de Cup─â, ├«n condi╚Ťiile ├«n care am fost ├«n grup─â cu CFR, cu Rapid, Farul.┬áMi se pare c─â pe oameni i-a luat valul ╚Öi acum orice facem, ei spun: <P─âi iar n-am prins play-off-ul?>.

Eu n-am garan╚Ťia c─â la anul vom fi iar la un minut de play-off. Sepsi, care a fost locul 6, are buget cu 4 milioane de euro mai mult dec├ót noi. Eu mai am un an de contract, n-am venit pentru bani la echipa asta, am renun╚Ťat la bani c├ónd am plecat de la CFRÔÇŁ

Veteranul Universit─â╚Ťii crede c─â a venit timpul pentru o nou─â schimbare ├«n cariera lui.

ÔÇ×Ce simt eu ├«n momentul ─âsta e c─â trebuie ceva nou pentru mine. Mai av├ónd un an de contract, e greu s─â vorbesc despre lucrurile astea. Anul trecut am fost aproape s─â ajung la FCSB, c├ónd am v─âzut petrecerea dup─â titlu am regretat.┬áDar ╚Öi la Cluj m-am sim╚Ťit bine, cu suporterii care mi-au dat energie.

Dar cum ├«n sezonul viitor o s─â fie un buget mai mare pentru liga 1, cred c─â au posibilitatea de a aduce un suflu nou. Ideea e c─â dac─â ai un fotbalist cu experien╚Ť─â iar ├«n jurul lui sunt tineri cu foame ╚Öi care alearg─â, po╚Ťi face performan╚Ť─â. Dar c├ónd sunt prea mul╚Ťi cu experien╚Ť─âÔÇŽ

Mi se pare c─â la U Cluj, c├ónd pierdem, de vin─â sunt juc─âtorii cu experien╚Ť─â, salariile mari.┬áNu sunt genul s─â spun c─â tot ce s-a f─âcut am f─âcut eu cu Nistor, c─â toat─â lumea a f─âcut eforturi, s-a alergat, dar echipa asta, ├«n ace╚Öti doi ani, f─âr─â mine ╚Öi Nistor, cum a╚Ťi fi v─âzut-o?ÔÇŁ ,┬áa declarat Chipciu ├«n cadrul podcastului EUROCAST, moderat de c─âtre jurnalistul Dan Udrea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *