June 20, 2024

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost implicat într-un accident de circulație pe E 81, pe raza localității Șardu, comuna Sânpaul. Alte două persoane au fost internate ca urmare a leziunilor suferite în accident.

Evenimentul rutier grav a avut loc, miercuri seara, în jurul orei 22,30. La fața locului au ajuns două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism și două autoutilitare avariate. „Într-unul dintre vehicule se afla încarcerat un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, ce prezenta multiple traumatisme și pierderi de conștiință.
Pompierii au acționat imediat, cu echipamentele din dotare, pentru a asigura accesul către victima blocată în autoturism, cât și pentru descarcerarea și extragerea acesteia fără agravarea leziunilor suferite.
Bărbatul a fost extras și predat echipajului SMURD, tip terapie intensivă mobilă, pentru acordarea asistenței medicale de urgență și transport la spital. Conform primelor evaluări bărbatul se află în stare gravă”, a transmis ISU Cluj.
Alți doi bărbați au fost consultați la locul accidentului, de către echipajele SMURD și SAJ, fiind apoi transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări aceștia erau conștienți și cooperanți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *