June 14, 2024

Opt persoane au fost implicate într-un accident rutier produs pe A1, la km 245, pe sensul de mers Sibiu – Sebeş, fiind activat Planul Roşu de intervenţie, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

„ISU Sibiu intervine de urgenţă pe A1 km 245 la un accident rutier pe sensul de mers Sibiu- Sebeş. La faţa locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, ATPVM şi o ambulanţă SAJ. Din primele informaţii, ar fi 3 vehicule implicate şi 8 persoane. A fost activat Planul Roşu de intervenţie”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Potrivit acesteia, a fost solicitat şi un elicopter SMURD la faţa locului. De asemenea, au fost suplimentate forţele de intervenţie, cu încă trei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi un microbuz cu încă doi medici din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe.

În accident sunt implicate două camionete şi un TIR, traficul fiind blocat pe A1, km 245, ieşirile spre Păltiniş şi Mediaş, pe sensul Sibiu – Sebeş, potrivit Poliţiei.

Centrul Infotrafic a anunţat că în urma impactului au rezultat 5 victime, ce urmează a fi evaluate medical.

Circulaţia rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers Sibiu-Sebeş.

Se estimează reluarea traficului după ora 09,00.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *