July 23, 2024

Adrian Păun s-a despărțit de gruparea Hapoel Beer Sheva, israelienii anunțând că jucătorul se va întoarce în România, el fiind dorit de cei de la CFR Cluj.

Clubul Hapoel Beer Sheva a venit cu un comunicat oficial cu privire la plecarea mijlocașului român de la echipă, anunțul fiind postat pe rețelele de socializare.

„Astăzi ne luăm la revedere de la Adrian Păun. Îi mulțumim lui Adrian pentru perioada petrecută aici și îi dorim succes în viitoarea sa aventură din țara sa”, au transmis cei de la Hapoel Beer Sheva.

Adrian Păun, 29 de ani, a fost crescut de echipa din Gruia, pentru care a jucat în peste 300 de meciuri oficiale. În sezonul 2022-2023, el a evoluat pentru Hapoel Beer Sheva, formație la care a fost cedat sub formă de împrumut. Mai apoi, CFR Cluj l-a transferat definitiv pe jucător contra sumei de 500.000 de euro.

După numai două luni, mijlocașul a fost împrumutat la echipa Bnei Sakhnin, tot din primul eșalon al Israelului.

Adrian Păun are o cotă de piață de 600.000 de euro, potrivit Transfermarkt.com. Mijlocașul a evoluat în 307 meciuri pentru CFR Cluj, a înscris 29 de goluri și a dat 31 de pase decisive.

Internaționalul român a cucerit cinci titluri de campion alături de CFR Cluj. Acesta are în palmares și două trofee ale Supercupei României, dar și o Cupă a României.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *