July 22, 2024

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a transmis un mesaj, din Germania, fanilor români, cărora le-a cerut susţinere şi încredere pentru „tricolori”, la meciurile pe care le vor disputa la EURO 2024.

„Hristos s-a înălţat!! Avem nevoie de voi, suporteri români, în număr cât mai mare şi cât mai energici. Au fost multe momente triste pentru echipa naţională în ultimii 8 ani. Eu sunt pregătit să îmi prezint regretele în faţa voastră pentru toţi aceşti ani dacă e nevoie. Dar să nu uităm că echipa de acum, aceşti băieţi, această generaţie specială a pus şi pune în luptă tot ce are mai bun. În frunte cu inima ei. Şi să nu uităm că suntem la EURO de pe primul loc în calificări şi neînvinşi. Aşadar, aceşti băieţi merită cu adevărat suport şi încredere”, a scris Iordănescu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Iordănescu le-a transmis suporterilor că echipa naţională va avea nevoie cel mai mult de încurajări atunci când „lucrurile nu merg”.

„Avem în faţă o sărbătoare a fotbalului pentru care suntem pregătiţi să dăm totul şi să luăm înapoi cât mai mult!! Pentru noi şi pentru voi!! Dar vă şi rog ceva! Să nu uităm că echipa are nevoie de voi mai mult ca oricând tocmai atunci când lucrurile nu merg. Când pare că suntem la capătul puterilor, avem nevoie de voi să interveniţi ştiind că un simplu strigăt pentru România ne dă o putere imensă. Ca să continuăm lupta şi să o întoarcem în favoarea noastră. Avem mereu nevoie de voi, la greu mai mult decât oricând. Naţională + Suporterii Români = inimă”, a mai adăugat selecţionerul.

La turneul final al Campionatului European din Germania (14 iunie-14 iulie), România va debuta pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *