May 23, 2024

Adrian Mutu a vorbit, marți, pentru prima dată public despre motivele plecării sale de la CFR Cluj, după coșmarul de la Hunedoara unde echipa sa a fost umilită de Corvinul în sferturile de finală ale Cupei României.

Antrenorul a recunoscut că nu a mai intrat în vestiar după fluierul final al meciului și că s-a gândit la demisie încă de când Corvinul conducea cu 3-0 pe tabela de marcaj. De asemenea, Adria Mutu a spus că nu crede că a fost trădat de proprii jucători, dar că nu mai vrea să se întâlnească niciodată cu grecul Tachtsidis, cel care, la Hunedoara, și-a lăsat echipa cu un om în minus încă din minutul 11 al meciului.

„Nu am intrat cu echipa în vestiar după meciul de la Hunedoara. Cu Tachsitidis nu m-am mai întâlnit și nu mai vreau să mă întâlnesc niciodată. Am luat această decizie pentru că la următoarea înfrângere intenția de reziliere ar fi venit din partea clubului, doar puneam apă într-o ciorbă.

Am dormit câteva ore după meci, dimineața la 10 a doua zi eram toți la birou, în afară de Neluțu Varga. M-am hotărât să plec când scorul era 0-3.

Nu pot să spun că da sau nu, că m-au trădat jucătorii, sunt unele înfrângeri peste care unii antrenori nu pot trece, eu am așteptat altceva, un meci în care, pe hârtie, noi eram favoriți, n-am știut să controlăm situația, a făcut și Tachtsidis acel gest.

Cred că a fost un accident la Hunedoara, am avut o relație foarte bună cu jucătorii. Sper ca într-o zi să înțeleg ce s-a întâmplat, cred că am avut o zi proastă, cred în continuare că a fost doar o zi de coșmar, s-a mai întâmplat și la alte echipe”, a declarat fostul antrenor al CFR-ului, la Fanatik Show.

Adrian Mutu a stat pe banca tehnică a echipei din Gruia în 11 partide, perioadă în care a bifat 5 victorii, 3 rezultate de egalitate și 3 înfrângeri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *