June 24, 2024

Turul I din Cupa României la handbal feminin aduce sâmbătă de la ora 17, în Sala Sporturilor „Horia Demian” pe Corona Brașov, echipă aflată pe poziția a 10-a în Liga Națională. Deși cele două formații evoluează în competiții diferite, ”U” trebuie să își joace șansa și poate să reușească un meci bun acum la început de an 2024.

Înaintea confruntării, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro: „Suntem bucuroși că putem să evoluăm din nou în fața propriilor suporteri cu o echipă de prim eșalon. Putem spune că plecăm oarecum cu șansa a doua datorită faptului că noi jucăm în Divizia A iar Corona în Liga Națională dar sper ca fetele să se mobilizeze și să oferim un spectacol handbalistic de calitate. Va fi un test foarte util pentru noi pentru perioada ce va urma, perioadă în care vom întâlni echipele de pe primele două locuri din seria noastră. Așteptăm cât mai mulți suporteri la sală și sperăm să nu-i dezamăgim.”

Meciul dintre ”U” și Corona Brașov va începe sâmbătă la ora 17, în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va putea fi urmărit și pe canalul de Youtube „UCluj TV”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *