April 25, 2024

Universitatea Cluj întâlnește în deplasare pe FCC Baschet UAV Arad, în primul meci al returului sezonului regular din Liga Națională de baschet feminin.

Partida, care se va desfășura sâmbătă de la ora 18 în Sala „Victoria” din Arad, va aduce față în față ocupantele locurilor 3 – gazdele și respectiv 4 – ”U”, formații despărțite de un singur punct în clasament. Arădencele au însă un raport victorii/înfrângeri de 5/2 în timp ce clujencele au câștigat 4 meciuri și au fost întrecute în alte 3. În confruntarea din turul sezonului regular, disputată în Sala Sporturilor „Horia Demian”, FCC Baschet UAV Arad s-a impus cu 71-67.

Antrenorul Ioannis Koukos a făcut pentru u-cluj.ro câteva aprecieri asupra acestei partide: „Am revenit la muncă după vacanța de Crăciun și ne așteaptă sâmbătă un meci foarte dificil. După astfel de pauze competiționale se întâmplă ca jucătoarele să piardă puțin din ritmul întrecerii dar sper ca noi să continuăm în același fel în care am încheiat anul precedent. Echipa arădeană este una competitivă și puternică ceea ce înseamnă că vom avea un meci greu dar ce vă pot spune cu siguranță este că vom încerca din toate puterile să obținem un rezultat bun.”

Meciul dintre FCC Baschet UAV Arad și ”U” Cluj-Napoca va începe sâmbătă la ora 18 și va putea fi urmărit în direct pe canalul de Youtube „FRB TV”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *