February 29, 2024

In doua saptamani va avea loc unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra: baiatul nostru Matei va primi botezul crestin. Data fiind importanta evenimentului, ne-am stratuit si ne straduim sa facem totul ca la carte. Fiind primul nostru copil, lucrurile nu sunt asa de usoare precum par la prima vedere.
Asadar, am luat totul pas cu pas si am incercat sa indeplinim toate sarcinile puse pe lista. Pe rand am cumparat cam tot ce se putea lua pentru un asemenea eveniment. Pe rand am arondat restaurantul, am stabilit biserica la care va avea loc evenimentul si am trimis invitatiile catre cei dragi care vrem sa ne fie alaturi in aceea zi speciala.
Un lucru care l-am lasat la urma a fost cel al cutiutei de dar. Sincer, la inceput nu i-am oferit o asa mare importanta. Insa, dupa ce am vazut multitudinea de firme si modele am zis ca nu va fi usor sa ne hotaram. In cele din urma ne-am hotarat pentru firma Andini si putem spune ca nu ne-am inselat. Calitatea si diversitatea obiectelor spun totul despre seriozitatea celor care lucreaza acolo.
Dupa ce am vazut cam cum sta treaba i-am zis sotului meu: comanda cutiile andini. Eram asa de entuziasmata incat l-am polipsit si pe el. In ceea ce priveste tipul de cutie, am ales sa fie ceva mic, cu multe decoratiuni in albastru si verde. Sigur, poate parea o combinatie cam iesita din comun, insa cred ca lumea va ramane impresionata de imbinarea celor nuante.
Am crezut ca este important sa impartasesc cu voi aceasta experienta fiindca doresc ca prin aceasta sa va recomand sa incercati produsele lor. Este de la sine inteles ca gusturile nu se discuta, insa cred ca o recomadare se face in urma unei experiente placute. Prin urmare, va indemn asa cum l-am indemnat pe sotul meu: comanda cutiile andini. Sincer, nu o sa va para rau. Eu una sunt foarte multumita de ceea ce am cumparat si voi recomdata oricarei persoane care cauta o cutie de dar pentru botez.
A planifica un botez este obositor, foarte tare, insa succesul unui astfel de eveniment cu siguranta va incununa toate eforturile pe care le faceti. Alegerea restaurantului, a bisericii unde va fi botezat copilul, cutiile de dar, distribuirea invitatiilor, fiecare dintre acestea constituie o bucata dintr-un puzzle. La final o sa aveti posibilitatea sa priviti o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna acest eveniment important din viata de familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *