July 25, 2024

Cel puţin două focuri de armă au ucis un băiat român în vârstă de 14 ani vineri noapte în parcarea unei staţii de metrou de la periferia Romei, au anunţat sâmbătă anchetatori italieni, informează agenţia ANSA.

Potrivit unei reconstituiri iniţiale, s-ar părea că două grupuri de adolescenţi români s-au întâlnit mai întâi într-un bar din zona Borghesiana, la marginea Romei, iar apoi din nou în piaţa staţiei de metrou Pantano din Monte Compatri. Posibilele înregistrări ale camerelor de supraveghere video sunt în curs de investigare. Cazul este investigat de Carabinieri Frascati.

La rândul său, primarul unei municipalităţi din zona Romei şi-a exprimat sâmbătă durerea pentru uciderea într-o parcare de metrou acolo a unui băiat român de 14 ani, posibil într-o dispută legată de droguri în timpul nopţii trecute.

„În aceste ore sunt în strânsă legătură cu Prefectul, căruia i-am cerut o reuniune a Comitetului Provincial pentru Ordine şi Siguranţă Publică, care va avea loc joi”, a declarat Francesco Ferri, primarul din Monte Compatri, pentru ANSA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *