June 20, 2024

Membrii Clubului Rotary Gherla (pre╚Öedinte Gheorghe Iftinca) desf─â╚Öoar─â o bogat─â activitate caritabil─â, s─ârind ├«n sprijinul oamenilor nec─âji╚Ťi ╚Öi a copiilor s─âraci din localitate. Pentru ei, dar ╚Öi ├«n vederea ajutor─ârii unor institu╚Ťii de ocrotire social─â organizeaz─â an de an tradi╚Ťionalul bal caritabil, ce a avut loc ├«n weekendul trecut.

Eveniment cu caracter caritabil prin excelen╚Ť─â, ├«n acest an balul a fost dedicat proiectului ÔÇŁMicii me╚Öteri mari! ÔÇô ╚ścoala de var─â la Clubul Copiilor GherlaÔÇŁ. Fondurile str├ónse prin generozitatea participan╚Ťilor ╚Öi a partenerilor clubului vor fi utilizate la achizi╚Ťia de echipamente, materiale ╚Öi toate cele necesare pentru desf─â╚Öurarea ├«n foarte bune condi╚Ťii a atelierelor de prelucrare a lutului ╚Öi ol─ârit, pictur─â pe sticl─â, metaloplastie ╚Öi pictur─â artistic─â pe lemn, confec╚Ťionat de podoabe, a celui mai dulce atelier de patiserie, asigurarea a tot ce e necesar pentru buna dispozi╚Ťie a copiilor participan╚Ťi, dar ╚Öi pentru recompensarea celor mai merituo╚Öi. ├Än acest an, invita╚Ťia de participare la eveniment a fost onorat─â de Constantin Ovidiu Bunget, Guvernatorul Districtului Rotary 2241 Rom├ónia ╚Öi Republica Moldova, Gila Erzs├ębet Kov├ícsn├ę, Guvernatorul Districtului Rotary 1911 Ungaria, Horv├íth-Oszk├│ Mikl├│s , consul la Consulatul General al Ungariei din Cluj-Napoca, o delega╚Ťie consistent─â de la cluburile prietene din Koz├írmisleny ╚Öi Orosh├íza, Ungaria, prieteni rotarieni de la cluburi din zon─â, reprezentan╚Ťi ai mediului de afaceri ╚Öi prieteni ai clubului. Cu aceast─â ocazie, Guvernatorul Districtului Rotary 1911 Ungaria a acordat clubului din Gherla Certificatul de Recunoa╚Ötere pentru contribu╚Ťia la cooperarea excep╚Ťional─â dintre Districtele 2241 Romania ╚Öi Republica Moldova ╚Öi 1911 Ungaria, semn al ├«mbog─â╚Ťirii ╚Öi ad├óncirii rela╚Ťiilor de prietenie ╚Öi colaborare al rotariuenilor gherleni, deosebit de activi ╚Öi ├«n acest domeniu.

├Än ultima perioad─â, Clubul Rotary Gherla a ├«ntreprins mai multe ac╚Ťiuni umanitare, sprijinind, printre altele, ╚Öi oamenii de cultur─â din localitate care se afirm─â ├«n domeniul vie╚Ťii artistice. Un gest frumos din partea acestor oameni inimo╚Öi, dornici de a-i ajuta semenii lor.

Szekely Csaba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *