February 29, 2024

La sfârșitul acestei săptămâni, Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca invită micul public la două spectacole magice, „Muzicanții din Bremen” și „Pălăria buclucașă”, oferind o experiență de neuitat pentru cei mici și cei mari.

„Muzicanții din Bremen” – O Viziune Muzicală Inedită Sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 11, regizorul Rumi László aduce pe scenă o abordare fresh a poveștii clasice a Fraților Grimm, „Muzicanții din Bremen”. În această interpretare inovatoare, aventura celor patru muzicieni începe după ce povestea cunoscută se încheie, personajele rememorând peripețiile din trecut prin intermediul cântecelor live. Distribuția formată din Balogh Dorottya, Domokos Szabolcs, Domokos Előd, Mostis Balázs și Szűcs Tamás promite să aducă pe scenă o experiență captivantă. Spectacolul, prezentat în limba maghiară, este recomandat celor de patru ani și peste.

„Pălăria buclucașă” – O Poveste Nonverbală de Tată și Fiică Duminică, 28 ianuarie, la orele 11 și 12:30, și marți, 30 ianuarie, de la ora 17, spectacolul nonverbal „Pălăria buclucașă” va aduce pe scenă o poveste senzațională despre un tată și fiica sa. Viața lor ia o întorsătură neașteptată atunci când o pasăre își face cuib într-un loc neobișnuit, schimbându-le perspectiva asupra lumii. Creat de Rachel Warr și inspirat de o poveste de Tohby Riddle, acest spectacol delicat și sensibil a fost construit sub îndrumarea lui Rachel Warr, cu participarea actorilor Andreea Roxana Bolovan, Ionuţ Constantinescu și Ion Iurcu. Recomandat pentru copiii cu vârsta peste cinci ani, spectacolul oferă o perspectivă inedită asupra ritmului vieții.

Despre Teatrul de Păpuși „Puck” Teatrul de Păpuși „Puck” este o instituție culturală cu o istorie bogată, înființată în 1950 și subordonată Consiliului Județean Cluj. Cu peste 300 de premiere și numeroase premii, Teatrul „Puck” se bucură de un repertoriu divers, oferind aproximativ 25 de spectacole pentru copii. Gazda Festivalului Internațional „Puck” și a Festivalului Stradal „WonderPuck”, instituția promovează cultura și arta în comunitatea clujeană.

Așadar, în acest weekend, Teatrul „Puck” devine locul în care poveștile prind viață, iar copiii și părinții sunt invitați să se bucure de magia teatrului și să exploreze lumea minunată a poveștilor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *