May 21, 2024

Viorel Băltărețu: Un vot pentru Boc e un vot pentru PSD

Viorel Băltărețu, candidatul Alianței Dreapta Unită, ADU, la Primăria Cluj-Napoca are opt priorități pentru primii patru ani de mandat, dacă îi va câștiga. Acestea sunt, în ordine: 1 centură ocolitoare; 2. școli, grădinițe și creșe în fiecare cartier; 3. urbanism fără compromisuri și favoritisme; 4. Aquapark și patinoar; 5. susținerea unui mediu de afaceri competitiv și implicat în deciziile comunității; 6. eliminarea mirosului pestilențial; 7. parcări moderne în cartiere și Park and Ride la intrările în oraș; 8. Smart city cu adevărat, începând cu digitalizarea și transparentizarea activității primăriei.

”Acestea sunt prioritățile mele pentru primul mandat la Primăria Cluj-Napoca. Sunt multe de făcut în teren, iar eu pot și știu cum să fac treaba asta. Am o experiență reală de antreprenoriat de peste 20 de ani în România, cei care sunt antreprenori o să fie de acord cu mine că acest rol te pregătește pentru aproape orice, cum să iei deciziile dificile, cum să fii responsabil pentru oameni, cum să treci de obstacole și de nopțile nedormite. ”Vorbesc și cu experiența unui mandat de parlamentar în dialog constant cu cu autoritățile de orice culoare politică, cu analize amănunțite despre baiurile Clujului și mai ales vin cu soluții și mai vin cu o echipă la fel de bine pregătită de profesioniști care au demonstrat, atât în carierele lor, dar și în pozițiile lor de consilieri locali sau consilieri județeni. Îi mai rog pe pe clujeni să țină cont de un lucru: PNL a avut mereu o nuanță roșiatică aici la Cluj, dar acum s-a înroșit oficial. Cei care votează Boc, votează PSD, votează de fapt mineriade, gaze împrăștiate la mitinguri, votează creșteri de taxe”, a spus candidatul ADU la primărie.

Adrian Oros: O administrație mucegăită preocupată doar de interese imobiliare

Candidatul ADU la șefia Consiliului județean, Adrian Oros, vede la Cluj o administrație ”obosită, mucegăită, preocupată doar de orgolii mărunte și de interese imobiliare”.

”Asta s-s întâmplat în ultimii 20 de ani în administrația clujeană. Cei doi foști purtători ai steagului protocaliu care conduc orașu și județul și- au distrus propriul partid, au confiscat conducerea PNL, au predat PNL PSD-ului, iar acum oficial sunt candidații PSD-ului. De fapt, la Cluj PSD-ul a avut întotdeauna primar în ultimii 20 de ani iar președintele consiliului județean, Alin Tișe, a fost și el doar suportat și folosit de PSD”, spune Oros.

El adaugă faptul că a urmărit campania domnului Boc din 2004 și își amintește promisiunile făcute atunci: prelungirea liniei de tramvai până în Florești, Spitalul Regional de Urgență, centura ocolitoare, metrou.

”A rămas o singură promisiune onorată, unda verde, din cele șapte obiective, domnul Boc a îndeplinit în 20 de ani una”, afirmă candidatul ADU.

El menționează și neîmplinirile administrației județene. ”Despre Spitalul Regional de Urgență se povestește de 20 de ani, Centrul Integrat de Transplant și Spitalul Pediatric Monobloc sunt doar la nivelul de filmulețe. Clujul a renunțat din interese imobiliare și la două parcuri industriale, cel de la Feleacu, un parc de 85 de hectare, și Tetarom 5, cel de la Luna ,care era un obiectiv strategic, era foarte aproape de calea ferată, de baza militară și de Autostrada Transilvania. Au rămas doar parcurile industriale făcute pe vremea domnului Nicoară”, a declarat Adrian Oros.

El a încheiat spunând că ”luptele teribile pe care le-a purtat președintele Consiliului județean cu directorul aeroportului au făcut să întârzie marile investiții atât de necesare la aeroport”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *