June 14, 2024

Odata ce ai plasat o comanda flori online Bucurestise pot intampla multe lucruri asupra carora nu ai control. In general florariile online au servicii premium de livrare si urmaresc indeaproape toate etapele trimiterii comenzilor spre destinatari. Dar, in anumite situatii, florile ajung cu intarziere sau nu ajung unde trebuie, livrarile nu sunt confirmate la timp si apar iarasi intarzieri. Ce nu trebuie sa faci atunci cand vrei sa ajunga o comanda flori online Bucuresti la destinatar in cele mai bune conditii? Nu trebuie sa fii superficial in completarea campurilor predefinite din formularele de comanda. Chiar daca nu ai timp sau poate vrei sa treci rapid peste procesul de comanda, gandeste-te ca toate datele pe care le treci in acele campuri ajung la floraria online si la curierii care vor duce florile la destinatar. Orice greseala la adresa sau la datele de contact, la numarul de flori comandate, la tipul de flori poate insemna si bani pierduti.
Florarie online
Nu trebuie sa uiti de numerele de telefon la care raspunde persoana careia ii trimiti florile sau de numerele tale, daca comanzi florile ca sa le daruiesti cuiva drag. Atentie la cifre, la ordinea lor, la tipul campurilor unde se introduc numerele de telefon pentru a nu aparea erori. Curierii vor contacta persoanele carora le livreaza o comanda flori online Bucuresti la respectivele numere, orice greseala duce la imposibilitatea livrarilor si la returul lor automat.
Nu alege florile despre care nu stii totul. Intreaba florarii cu experienta de la florariile online, consultantii si afla toate informatiile despre ele, despre stocuri, daca vrei sa ai mai multe flori pe o comanda flori online Bucuresti. Cu cat stii mai multe despre florarile comandate, cu atat mai bine. LaFloraria de Vis, de exemplu, ai in pagina de produs descrieri succinte si imagini reprezentative pentru toate florile, date despre ambalaje si despre accesorii sau personalizari posibile.
Nu alege o metoda gresita de plata. Prefera metoda de plata pe care o intelegi si pe care ai mai folosit-o in care ai incredere. De exemplu, poti plati cu un card bancar sau poti face transfer bancar daca esti familiarizat cu serviciile bancare, dar poti plati si la expeditor sau la livrare, daca vrei sa platesti cu bani cash.
Incearca sa nu alegi florariile care au curierat extern pentru livrarea florilor. S-ar putea sa fie aglomerati curierii, sa nu se comporte asa cum trebuie cu florile. Florariile care au curierat propriu si masini speciale pentru livrare, cum e si Floraria de Vis, sunt cele mai bune alegeri, te bazezi pe livrare si pe servicii de cea mai buna calitate. Comunicarea e mai usoara daca sunt curieri proprii, stii mereu unde se afla buchetul de flori sau aranjamentele florale, primesti si sms de confirmare la livrare finalizata.
Urmareste de fiecare data finalizarea comenzii si confirmarea. Fii atent la toate mesajele generate automat si la e-mail, la confirmarile electronice care ar trebui sa vina cat mai rapid dupa completarea campurilor de comanda si trimiterea ei spre floraria online. Doar cand ai confirmarea stii ca ai o comanda in procesare si in livrare si doar atunci. In caz contrar suna, discuta pe Chat cu florarii cu experienta de la florarie si afla ce poti face pentru a finaliza corect comenzile. Comenzile care nu sunt confirmate sau finalizate corect nu vor fi luate in considerare si astepti degeaba primirea florilor la domiciliu.
Ca sa fii mai sigur poti face comenzi telefonice, daca ti se pare mai usor. Discuti direct cu un consultant al florariei si ai confirmare pe loc, primesti toate mesajele de confirmare via e-mail si ai siguranta ca livrarea florilor va fi facuta imediat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *