February 29, 2024

 

        Pentru cei care nu au vizitat niciodată site-ul Thebiz.ro, la sfârșitul meniului, există o categorie intitulată „Interviuri”. Acolo, publicăm diverse interviuri despre cum au luat naștere o parte dintre întreprinderile românești. Am mers pe ideea că dacă vrei să-ți deschizi un business sau dacă, te-ai imaginat vreodată, chiar și pentru o secundă, că ești un antreprenor responsabil de mulți, mulți, mulți angajați, una dintre cele mai simple modalități de a te apropia de acest stil de viață este să te inspiri de alții, adică de la persoanele care au fost în ipostaza ta, dar care au evoluat și care își trăiesc acum visul. 

    

         Din răspunsurile pe care am reușit să le obținem de-a lungul timpului, am ajuns la concluzia că toate reușitele încep prin a-ți pune două întrebări: Ce vreau? Ok, acum că știu ce vreau, cum pot să-l obțin? Bineînțeles, pe lângă toată teoria, e nevoie de perseverență și dinamism în gândire. Unii sunt mai talentați și prind din zbor idei, făcând asocieri cu tot felul de lucruri și de situații cu care se confruntă în viața de zi cu zi, pe când alții au nevoie de așa-zisa agendă cu pix. Această categorie de oameni care nu se mulțumesc cu puțin, dar care aleg metoda clasică, obișnuiesc să meargă la sigur. Să faci bani poate fi greu, dar și ușor în același timp. Unii au nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru a realiza ceea ce și-au propus, pe când alții riscă și se îmbogățesc mai repede. În afaceri nimic nu este sigur. Poți să fii azi bogat și să te trezești mâine sărac.

         În ideea de face cunoscute experiențele unor oameni de succes, care activează în domeniul afacerilor, cititorii pot asimila cu usurință, printr-un limbaj accesibil, informații și idei benefice, care pot fi aplicate ulterior în acest segment de piață aflat într-o continuă schimbare. În plus, dacă vizitați constant Thebiz.ro, veți fi conectați zilnic la ultimele știri legate de economia din României, la noutăți interne și externe, la analize sau studii de caz de la nivel european.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *