February 22, 2024

Considerată a fi o adevărată artă, broderia încă are parte de succes în rândul oamenilor, datorită faptului că poate fi folosită în orice domeniu de activitate. Cu alte cuvinte, prin broderie putem să dăm un aspect plăcut, deosebit și personalizăm pieselor vestimentare pe care le purtăm. De aceea, firma de broderie Brodara.ro, vă sta la dispoziție cu cele mai noi tehnici de brodat, timpul de producție a comenzilor fiind realmente scurtat.

La Brodara, va putem ajuta cu tot ceea ce înseamnă personalizarea obiectelor vestimentare, precum uniforme, echipamente de lucru, textile promoționale sau alte țesături pe care trebuie aplicate sigle. Când vorbim despre broderii, ne gândim mai întâi la broderia manuală, la o muncă precisă, lungă și pe alocuri chiar plictisitoare, dar când vorbim de broderie industrială, aici este vorba de reproducerea unui logo sau a unui text folosind o mașină de brodat pe mai multe părți.


Cu alte cuvinte, în ceea ce privește broderia, ne referim la o muncă este computerizată și „robotizată”.

Dintr-o simplă imagine, este produs un program de broderie, care mai apoi este salvat în software-ul mașinii de brodat.

Un program de broderieeste un fișier care va fi citit de mașina de brodat. Acest fișier este creat pentru a explica mașinii cum ar trebui să realizeze comanda.

În funcție de culorile pe care doriți să le reproduceți, va trebui să înfășurați bobinele de fir pe mașină. Există multe culori și calități ale firelor. De asemenea, numărul de ace permite filetarea diferitelor culori la fiecare dintre ele. Cu cât este mai important, cu atât mai mult permite brodarea desenelor cu multe culori de fire. Prin urmare, putem broda logo-uri mai multe tipuri de culori, în funcție de nevoile dumneavoastră.

În cele din urmă, piesa vestimentară este poziționată pe mașină folosind un cadru, astfel încât să fie complet stabilă până când broderia este complet terminată. Nu trebuie să se miște, pentru că există riscul de a deforma broderia sau de a o deteriora. Există mașini de brodat cu un singur cap sau mașini de brodat cu mai multe capuri. Când totul este gata, programul de broderie poate fi pornit, astfel mașina intră în funcțiune și începe cusătura. Numărul de cusături ale broderii va varia în funcție de dimensiunea și complexitatea imaginii. Prin urmare, aceste aspecte vor determina timpul de producție și costul unei broderii. Chiar dacă broderia nu se face manual, prezența operatorului este esențială și de neînlocuit cel puțin în prezent,. Dacă programul nu este realizat corect, broderia va fi slabă calitate.

Astfel, la Brodara.ro, puteți comanda oricand orice tip de broderie, fie ca este nevoie pentru realizarea uniformelor angajatilor, fie pentru a va putea personaliza diverse haine sau obiecte textile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *