July 22, 2024

Considerat─â a fi o adev─ârat─â art─â, broderia ├«nc─â are parte de succes ├«n r├óndul oamenilor, datorit─â faptului c─â poate fi folosit─â ├«n orice domeniu de activitate. Cu alte cuvinte, prin broderie putem s─â d─âm un aspect pl─âcut, deosebit ╚Öi personaliz─âm pieselor vestimentare pe care le purt─âm. De aceea, firma de broderie Brodara.ro, v─â sta la dispozi╚Ťie cu cele mai noi tehnici de brodat, timpul de produc╚Ťie a comenzilor fiind realmente scurtat.

La Brodara, va putem ajuta cu tot ceea ce ├«nseamn─â personalizarea obiectelor vestimentare, precum uniforme, echipamente de lucru, textile promo╚Ťionale sau alte ╚Ťes─âturi pe care trebuie aplicate sigle. C├ónd vorbim despre broderii, ne g├óndim mai ├«nt├ói la broderia manual─â, la o munc─â precis─â, lung─â ╚Öi pe alocuri chiar plictisitoare, dar c├ónd vorbim de broderie industrial─â, aici este vorba de reproducerea unui logo sau a unui text folosind o ma╚Öin─â de brodat pe mai multe p─âr╚Ťi.


Cu alte cuvinte, ├«n ceea ce prive╚Öte broderia, ne referim la o munc─â este computerizat─â ╚Öi ÔÇ×robotizat─âÔÇŁ.

Dintr-o simplă imagine, este produs un program de broderie, care mai apoi este salvat în software-ul mașinii de brodat.

Un program de broderieeste un fișier care va fi citit de mașina de brodat. Acest fișier este creat pentru a explica mașinii cum ar trebui să realizeze comanda.

├Än func╚Ťie de culorile pe care dori╚Ťi s─â le reproduce╚Ťi, va trebui s─â ├«nf─â╚Öura╚Ťi bobinele de fir pe ma╚Öin─â. Exist─â multe culori ╚Öi calit─â╚Ťi ale firelor. De asemenea, num─ârul de ace permite filetarea diferitelor culori la fiecare dintre ele. Cu c├ót este mai important, cu at├ót mai mult permite brodarea desenelor cu multe culori de fire. Prin urmare, putem broda logo-uri mai multe tipuri de culori, ├«n func╚Ťie de nevoile dumneavoastr─â.

├Än cele din urm─â, piesa vestimentar─â este pozi╚Ťionat─â pe ma╚Öin─â folosind un cadru, astfel ├«nc├ót s─â fie complet stabil─â p├ón─â c├ónd broderia este complet terminat─â. Nu trebuie s─â se mi╚Öte, pentru c─â exist─â riscul de a deforma broderia sau de a o deteriora. Exist─â ma╚Öini de brodat cu un singur cap sau ma╚Öini de brodat cu mai multe capuri. C├ónd totul este gata, programul de broderie poate fi pornit, astfel ma╚Öina intr─â ├«n func╚Ťiune ╚Öi ├«ncepe cus─âtura. Num─ârul de cus─âturi ale broderii va varia ├«n func╚Ťie de dimensiunea ╚Öi complexitatea imaginii. Prin urmare, aceste aspecte vor determina timpul de produc╚Ťie ╚Öi costul unei broderii. Chiar dac─â broderia nu se face manual, prezen╚Ťa operatorului este esen╚Ťial─â ╚Öi de ne├«nlocuit cel pu╚Ťin ├«n prezent,. Dac─â programul nu este realizat corect, broderia va fi slab─â calitate.

Astfel, la Brodara.ro, pute╚Ťi comanda oricand orice tip de broderie, fie ca este nevoie pentru realizarea uniformelor angajatilor, fie pentru a va putea personaliza diverse haine sau obiecte textile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *