April 25, 2024

CFR Cluj a anunțat, duminică, transferul mijlocașului dreaptaFilippo Falco (32 de ani), ultima dată la Steaua Roșie Belgrad.

„Bine ai venit, Filippo Falco!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Filippo Falco este noul jucător al echipei noastre

Crescut la academia celor de la Lecce, Falco a bifat 366 de meciuri în carieră, 55 de goluri și 51 de pase decisive. În Italia, mijlocașul ofensiv a jucat aproape de partide în primele două eșaloane, unde a îmbrăcat, printre altele, tricourile celor de la Bologna, Cagliari, Lecce, Benevento, Cesena, Perugia și Pescara

La începutul anului 2021, italianul a ajuns în prima ligă a Serbiei, la Steaua Roșie Belgrad, formație pentru care a bifat 36 de partide, șase goluri și patru pase decisive. Alături de această echipă, Falco a fost de două ori Campion al Serbiei, câștigând și două Cupe

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj”, a anunțat gruparea din Gruia pe pagina de Facebook a clubului.

Falco nu a evoluat deloc în ultimele șase luni. În cariera sa, Falco a mai evoluat pentru Pavia, Lecce, Reggina, Juve Stabia, Trapani, Bologna, Cesena, Benevento, Perugia, Pescara și Cagliari. Italianul a adunat 39 de meciuri, 4 goluri și 6 pase decisive în Serie A.

În prezent, acesta este cotat la 700.000 de euro pe site-ul transfermarkt.com. Cea mai înaltă cotă a înregistrat-o în aprilie 2020, când evolua în Serie A în tricoul lui Lecce. Fotbalistul valora la acel moment 5 milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *