April 21, 2024

Jucătorii vicecampioanei CFR Cluj se vor reuni joi, 4 ianuarie, la stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, și vor începe pregătirea pentru reluarea campionatului. Fotbaliștii antrenați de Andrea Mandorlini vor efectua și vizita medicală, după care sâmbătă, 6 ianuarie, vor pleca în cantonamentul de la Oliva Nova, din Spania, unde se vor antrena până pe 19 ianuarie.

În cadrul stagiului de pregătire din Spania, CFR Cluj va disputa și câteva meciuri amicale., adversarele și datele de desfășurare ale acestora urmând să fie anunțate în perioada imediat iurmătoare.

Din lotul care va fi deplasat la Oliva Nova va face parte și tânătul atacant David Ciubăncan, 19 ani, fotbalistul care aparține formației din Gruia dar care a în prima parte a sezonului a fost împrumutat la Șoimii Lipova, formație din Liga 3, pentru care a marcat de 8 ori.

Atacantul, care impresionează prin înălțimea sa, 1,97 m, a fost crescut de UTA Arad. Ulterior, acesta a ajuns la Poli Iași în vara anului 2022, pentru 10.000 de euro, care l-a împrumutat la Unirea Ungheni și la CFR Cluj II, care l-a și cumpărat.

Echipa din Gruia va debuta în noul sezon duminică 21 ianuarie, pe terenul ultimei clasate FC Botoșani. CFR Cluj a încheiat anul 2023 pe locul 2 în clasamentul SuperLigii, cu 36 de puncte, cu 8 mai puține decât liderul FCSB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *