July 25, 2024

CFR Cluj termină sezonul regulat al SuperLigii vineri, în Gruia, cu un meci împotriva celor de la FC Hermannstadt, echipă implicată la cel mai înalt nivel în lupta care se mai duce pentru un loc în play-off. Adrian Mutu, antrenorul feroviarilor spune că se gândește doar la cele trei puncte puse în joc, și spune că indiferent de echipele care vor accede între primele șase ale campionatului, toate meciurile vor fi extrem de dificile și de complicate.

”Vor fi meciuri foarte tari, adevărate lupte, sperăm ca publicul să aibă parte de spectacol și, bineînțeles, ca noi să câștigăm cât mai multe meciuri”, a spus tehnicianul echipei din Gruia, vineri, la conferința de presă de dinaintea confruntării cu Hermannstadt.

”Ca întotdeauna, gândul meu este doar la victorie, mai ales acum după două rezultate de egalitate. Am avut două deplasări grele, am rămași neînvinși, ăsta e lucrul pozitiv, dar ne dorim să câștigăm meciul de vineri chiar dacă întâlnim o echipă care vine aici cu gândul la victorie, pentru că sunt în plină luptă pentru un loc în play-off. Va fi, deci, un meci dificil, unul de luptă. Sperăm să nu se accidenteze nimeni, toți jucătorii să fie valizi pentru play-off și, bineînțeles, să câștigăm confruntarea cu Hermannstadt.

Cred că, oricum, împotriva noastră toate echipele practică un fotbal ambițios, așa cum am și văzut. Toate au dorința de a învinge CFR-ul, ne așteptăm la un meci dificil fiind pe undeva și arbitrii în această luptă pentru play-off cred că ne face meciul și mai dificil. Deci trebuie să fim atenți, în primul rând, cum spuneam, vreau ca băieții mei să iasă sănătoși după acest meci pentru a putea pregăti play-off-ul așa cum trebuie.

Orice punct e important și distanța s-ar mări considerabil față de FCSB dacă nu am câștiga. Noi ne dorim să intrăm în play-off de pe locul doi, dar vom vedea ce se va întâmpla în meciul dintre Rapid și FCSB. Important e ca noi să ne gândim la meciul nostru, să-l câștigăm, după care o să vedem fără a face calcule, fără a ne gândi prea mult la ceilalți. O să luăm meci cu meci, așa cum am mai spus.

El Kaddouri nu și-a revenit complet după accidentare, la fel și Kresic, în rest nu avem probleme de lot.

E o luptă teribilă pentru play-off, nici Farul nu este sigură de calificare. E echipa care a pierdut cele mai multe puncte față de sezonul trecut. S-a echilibrat foarte mult campionatul în acest sezon, și, pe undeva, e oarecum corectă această luptă pentru intrarea în play-off. Face și campionatul mai spectaculos, iar echipele care vor rămâne în play-out se vor lupta pentru primul loc care poate aduce o participare în cupele europene, jucând barajul cu locul trei din play-off. Va fi interesant!

Nu am o favvorită în această luptă pentru play-off, eu mă gândesc doar la echipa mea. Pentru noi, dacă ar rămâne Farul, o știm, am mai jucat și anul trecut. Dacă intră U Cluj, ar fi un alt derby, deci vor fi meciuri complicate. Vor fi meciuri foarte tari, adevărate lupte, sperăm ca publicul să aibă parte de spectacol și, bineînțeles, ca noi să câștigăm cât mai multe meciuri”, a declarat Adrian Mutu.

Partida dintre CFR și Hermannstadt se va disputa cu începere de la ora 20.00 pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Doamnele și domnișoarele vor avea intrarea gratuită la acest meci, cu ocazia zilei de 8 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *